Even een snel recept dat weinig tijd kost en heel fijn is om te eten met dit zonnige weer!

Met neme:
– 1 zak nacho’s naturel
– 125ml creme fraiche
– een aantal cherrytomaatjes
– 1 bosui
– 1 zakje geraspte kaas
– een halve rode peper

Voorbeelden voor dipsaus:
– Overgebleven creme fraiche
– Chilisaus
– Santa Maria dip mix –American Ranch
– Aioli, want wat is hier niet mee te combineren

I GOT 99 PROBLEMS, BUT NACHO’S AIN’T ONE!

1. Verwarm de oven voor op 220 graden
2. Snijd de peper klein, de bosui in halve ringetjes en cherrytomaatjes (laatst genoemde in 6 stukjes en halveer deze partjes nog eens)
3. Gooi de helft van de zak nacho’s in een bij voorkeur rechthoekige ovenschaal
4. Doe er her en der een beetje creme fraiche overheen en doe dit ook met de helft van de tomaatjes
5. Verdeel de helft van de kaas over het geheel
6. Volg nu weer dezelfde stappen met de nacho’s, creme fraiche en de tomaatjes
7. De bosui, de pepers en de rest van de kaas verdeel je ook over het geheel
8. Na 15 minuten in de oven kun je smullen!!